Om Butiksmedia Sverige AB

Butiksmedia Sverige AB förvärvade 2017-07-07 Invison Media Group AB:s verksamhet. Butiksmedia Sverige AB är en del av mediekoncernen Diagonal Förlags AB som med lång och god erfarenhet av inom såväl tryckt som digital media, som med varm hand kommer driva och utveckla verksamheten framöver. Läs gärna mer om Diagonal Förlags AB och dess verksamheter här.

Om Invision Media Group

Invision Media Group AB har sedan 1998 förenat butiker och företag som vill nå ut med budskap till kunder via våra kundpinnar. Samverkan och service är våra ledord. Med en gedigen erfarenhet av profilbyggande marknadsföring erbjuder vi en unik service och effektiv exponeringsyta i över 1200 dagligvarubutiker runtom i hela landet.

Vi ger handlarna en förstklassig service kring varuavskiljaren då de oftast har mycket annat att tänka på i sin butik. Tillsammans ökar vi kännedomen om varumärken och budskap såväl lokalt som mot mer specifikt utvalda geografiska områden. Du blir unik som butik i ditt samarbete med oss och du blir unik i din exponering tillsammans med oss.

Butiksmedia som exponeringskanal har en ljus framtid och är en aktiv mediekanal där kunden bokstavligt talat kommer i kontakt med marknadsföringen i form av kundpinnen. Som Sveriges ledande leverantör ser vi även alltid till att ta hand om de gamla varuavskiljarna och återvinner dem. Vår vision är att agera samordnare mellan handlare och företagare nationellt i Sverige såväl som globalt.

Invision Media Group
grundades 1998
Vi har sedan starten levererat över två miljoner varuavskiljare till över två tusen butiker
Vi finns representerade i hela Sverige samt även i Norge, Danmark och på Island